office@lemonadv.com тел. 0878 119 018
Последвайте ни в:

За нас

Информация за нас

За нас

Повече от 10 год. ние разработваме печеливши уеб сайтове и електронни магазини. Ние сме различни, имаме собствен стил и подхождаме творчески към всеки нов проект.

Рекламна агенция Лемън Графикс е основна през 2002 г. Благодарение на натрупания опит и непрекъснато повишаващото се доверие към работата ни, успяхме да създадем трайни партньорски взаимоотношения с клиентите си.

В началото на 2013 г. станахме част от Лемън Трейд ЕООД.Ние вярваме, че качеството е основната необходимост за успех.

За нас качеството е водещо при реализацията на всеки един проект.

Дейността на фирмата се реализира от екип специалисти по графичен дизайн, програмиране и маркетинг.  

 

Компетентост


Графичен дизайн
100%
PHP, HTML, CSS
Програмиране
75%
WordPress
CMS платформа
85%
OpenCart
Платформа за e-търговия
95%
SEO
Оптимизация
55%

Референции

За нас

С екипа на Лемън Графикс работим от 2006 г. През този период на съвместна ни работа екипа на фирмата изработи поредица от интернет сайтове както и корпоративният ни уеб сайт. Решенията на Лемън Графикс допринасят за иновативната ни визия, както и за оригиналния начин за представяне на продуктите ни.

Дикар Консулт ООД Цялостно рекламно обслужване
За нас

Изградиха новата визия на корпоративния ни сайт, спазвайки всички договорени срокове и изисквания. Проявените търпение и креативност на екипа им допринесоха за съвременния ни облик, функционалност на сайта ни и удобен интерфейс. Улесниха работата и допринесоха за доброто ни представяне в интернет пространството.

Илина ООД Разработка на уеб сайт
За нас

Това, с което екипа на фирма „Лемън Графикс успяха да ни спечелят за свои клиенти беше внимателното и продължително събеседване още в началото на съвместните ни уеб проекти, в резултат на което успяха да разберат в дълбочина нуждите ни и предложиха изключително оригинално и подходящо за нашата дейност решение.

КИРМ Св. Елисавета - Плевен Пълно рекламно обслужване
За нас

Лемън Графикс изградиха сайт по ОП „Развитие на човешките ресурси“. През периода на проекта екипът се грижи за нашата уеб страница. Изключително стриктно спазване на срокове. Отзивчивост при решаване на странични, възникнали в процеса на изработка и тестване проблеми.

РЛЧО - Плевен Разработка на уеб сайт