Лемън Графикс подпомогна състезание по Каникрос и Байкджоринг – GoCup 2014

Лемън Графикс подпомогна състезание по Каникрос и Байкджоринг – GoCup 2014

Лемън Графикс стана част от GoCup 2014 състезание по CaniCross и BikeJoring, което се проведе на 12.04.2014 г. край град Плевен. Лемън Графикс подпомогна състезанието със създаване на лого и печатни материали за събитието. Разработихме и уеб сайт за състезанието. Желаещите да се включат в състезанието имаха възможност да се регистрират онлайн за участие директно от уеб страницата на събитието.

Lemon Host осигури безплатен домейн и хостинг за уеб страницата на събитието.

Байкджоринга е спортна дейност на открито където куче (или няколко кучета) са впрегнати за колело и тичат пред велосипедиста по определен терен. Терена може да е пресечена местност, алея в парка или горски път. Всякакви породи кучета могат да бъдат използвани в байкджоринга. Понеже това е натоварващ спорт, често използваните за него породи кучета са големи като питбул, хъски, самоед, маламут и хрътки.

Каникросът е като тичане в пресечена местност с разликата, че не тичате сам, а с кучето си. Това е страхотен спорт, който ще ви държи във форма, а много ефективен начин да изградите доверие между вас и кучето. При този спорт вие и кучето сте закачени заедно с колан докато ходите или тичате. Кучето е закачено за вас с помощта на въже и хамут, а вие сте със специален колан на кръста, на който е вързана другата част на въжето.

cani-logo

cani-logo-1