Изработка на онлайн магазин с OpenCart

Съществуват различни възможности за създаване на онлайн магазин, но OpenCart е един от най-удобните инструменти с отворен код за такъв тип сайт. Разполагаме с разработчици с дългогодишен опит с OpenCart.

Lemon Graphics предлага следните услуги за разработка на е-магазини с OpenCart:

Цялостни решения за онлайн магазин с OpenCart

Изработка на онлайн магазин от първоначалната идея до напълно функциониращ онлайн магазин. При изпълнение на проектите си следваме строга последователност на процеса, която гарантира високо качество на услугите ни.

Инсталация и настройка на OpenCart онлайн магазин

Екипът ни от разработчици и дизайнери се грижат да направят вашият онлайн магазин с нужните настройки и дизайн, отговарящ на вашия бизнес и стил.

Разработка на OpenCart модули

Отворения код на OpenCart го прави много популярен. Това улеснява намирането на готови модули, но не винаги това е точният за вас модул. Ние предлагаме разработка на разширения за OpenCart по ваше задание.

Разработка на теми за OpenCart

Искате да имате персонализирана визия за вашият онлайн магазин? Нашият екип е на линия за създаването на персонализирани теми. Опитът ни в създаването им ги прави бързи при зареждане и предоставящи на посетителите страхотно потребителско изживяване. Оптимизирането на кода на разработените от нас теми е задължително условие за добрата работа на всеки сайт.

On-page SEO оптимизация на онлайн магазин с OpenCart

Освен в изграждането ние имаме опит и в SEO Оптимизацията на вашият сайт. За доброто му позициониране освен креативна визия и интересни продукти, от значение е, това как е оптимизиран сайта, скоростта на зареждане на вашата страница, позициите на класиране спрямо конкурентите и още много важни детайли. Ако имате вече готов онлайн магазин може да Ви изготвим On-page SEO одит и след това да отстраним намерените проблеми.

Оптимизация за бързо зареждане на OpenCart

Ако сайта ви зарежда бавно, ние можем да решим този проблем! OpenCart може да бъде оптимизиран  така, че да зарежда с по-добра скорост. Google все повече набляга на скоростта на зареждане като елемент от цялостното представяне на страницата в търсачката.

Сигурност и защита от хакерски атаки за OpenCart

OpenCart е надеждна платформа, но ние може да го направим още по сигурен вашия онлайн магазин, като защитим вашите данни от кражба, изтриване, качване злонамерен код, DDos атаки. Тези и още много други атаки могат до доведат да загуби и оронване на вашия авторитет. Ние можем да предотвратим това.

Импорт/Експорт на продукти към OpenCart (Миграция с OpenCart)

Импорт и Експорт на продуктови база данни от всяка платформа към OpenCart или между различни онлайн магазини на OpenCart.

Поддръжка и профилактика на OpenCart платформа

Всеки един уеб проект се нуждае от сигурна поддръжка. Ние от Lemon Graphics гарантираме отлична поддръжка и решаване на проблеми свързани с вашия онлайн проект. 

OpenCart хостинг

Предлагаме хостинг услуги за вашият онлайн магазин на оптимизирани сървъри за OpenCart.