ЗА НАС

Кои сме ние?

Основана през 2002 г. в Lemon Graphics вече 19 години разработваме успешни уеб сайтове и онлайн магазини. Различни сме, имаме собствен стил и подхождаме творчески към всеки проект.

Благодарение на откритият ни и приятелски подход към клиентите, успяваме да създадем трайни партньорски взаимоотношения с тях.

Ние вярваме, че качеството е основната необходимост за успех. За нас качеството е водещо при реализацията на всеки проект.

Процес на работа

Процеса на разработка е конструиран така, че да даде възможност да презентираме вашият бизнес по най-добрия начин в онлайн пространството.
Всеки проект: уеб страница, електронен магазин или дигитален маркетинг е съвкупност от творчество, аналитичност, натрупан опит, съвременни технологии и не на последно място екипна работа. За успешната реализация на вашите проекти ние развиваме тези качества и следваме с интерес актуалните тенденции.

Ето Основните стъпки, които следваме:

Консултация и обсъждане на проекта

Първоначалната среща с Вас ни помага да вникнем в малките детайли на проект, да се запознаем с вашата концепция, бизнес модел, поставените краткосрочни и бъдещи цели. Ще ви помогнем да изградите в детайли вашето задание за проекта и да оптимизираме бюджета. Ще ви дадем насоки, за да направим вашия проект печеливш.

Анализ и прототипи (макети)

Подробния анализ на проекта е важна част от процеса на подготовката, тава дава стабилна основа за създаване на подробен план, определяна на очакваните цели и реални резултати.
Създаването на функционален прототип е последната стъпка преди да започнем разработката на проекта.

Дизайн

Това е етапът, в който всъщност идеята ви започва да придобива форма и визия. За да ви помогнем да възприемете по-лесно крайния продукт, ние създаваме първоначален макет на уеб страницата. След одобрение от ваша страна започваме надграждане на дизайна и разработката на модулите на уеб страницата. Всеки етап е важен за това ви държим в течение за процеса на изграждане през цялото врем

Разработка и тестване

Опита в съчетание с технологии и подходящия дизайни правят успешен всеки уеб сайт, маркетинг кампания или онлайн магазин. Всеки етапа е важен, за това отделяме специално внимание на тестването по време и след разработката, процес, в който клиентът участва активно.

Стартиране на продукта

След завършване на продукта тестовете продължават, за да гарантираме неговата функционалност, използваемост, последователност, производителност, сигурност и още много важни детайли. Готови за старт! След много дълги часове, дни, неуморен труд ние винаги се вълнуваме да видим готовият продукт в реална среда.

Експлоатация и поддръжка

Нашата работа не приключва след стартирането на проекта в интернет. Ние работим екипно с вас за усъвършенстването му, анализирането на неговата функционалност въз основа на променящата се динамика на пазара. Ние предлагаме варианти за поддръжка, за безпроблемно и сигурно функциониране на уеб сайта ви. За по-добър рейтинг и пазарно позициониране можем да  ви предложим и маркетингови услуги за вашите уеб продукти. И винаги сме на разположение за да ви консултираме.